Csak hajas ékszert szeretnél készíttetni velünk? Használd a HAJCSODA kuponkódot 12.300 Ft kedvezmény igénybevételéhez! A DNS mentes és YID ékszerekre a kuponkód nem vonatkozik.

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Chi-Chi Threesome
Chi-Chi Threesome
77 900 Ft

Chi-Chi Threesome

Köves gyűrű kerek fő DNS foglalattal és 3 csepp foglalattal és két köves foglalattal

Az ékszereink kiváló alapanyagból készültek,
Generációkon keresztüli emlékhordozónak készítjük őket.

Ékszereinket üveg hatású, ékszer minőségű, VOC és BPA mentes, uv álló műgyantával készítjük.
Ékszer anyaga
77 900 Ft
Megnézem
Mambrózia Manufaktúra

A Mambrózia ékszerek egy varázslatos és egyedülálló csomagban érkeznek Hozzád, hogy méltóan megünnepelhessétek emlékeiteket.

A Mambrózia ékszerek

... vásárlásával fontos ügyeket támogatsz (lásd Mambrózia Sisterhood program)

... modern, laboratóriumi körülmények között készülnek, életed legszemélyesebb ékszeréhez méltó figyelemmel és nagy precizitással.

... 7 év tapasztalatával, tökéletes konzerválási eljárással, mely teljesen az anyatejedre szabott.

... Magyarországon és Európában egyedülálló, a világon ritka folyékony konzerválási eljárással készül.

... akár előtervekkel, bizonytalanság esetén fázisfotókkal egyeztethetők.

... rendeléséhez telefonos segítséget kérhetsz.

... nemesfémből teljesen személyre szabhatóak.

... készültségi fokáról mindig tájékoztatunk e-mailben.

... GLS futárral érkeznek a legnagyobb biztonságban, 12.000 Ft felett ez a mi ajándékunk.

... 45.000 Ft alatt díszdobozban és ékszerzsákban, 45.000 Ft felett luxus ékszerpárnán, ékszerzsákban érkeznek.

... ünnepien becsomagolva érkeznek, dobozban szállítva.

... mellé apró ajándékokat rejtünk csomagodba.

... az ékszer anyatejes részeire örök garanciával

... az ékszer egészére örök garanciát és gondozást kérhetsz, mintáid őrizzük és akár plusz ékszert is készíttethesz később.

...  egyes esetekben egyszerűbb csomagokban is elérhetők. Csomagjainkról itt találsz tájékoztatót: KATT

Gyakran ismételt kérdések

Nem esik baja szállítás közben?

Megfelelően csomagolva, ahogy a visszaigazoló levélben leírjuk, tökéletes állapotban kapjuk meg. A szállítási idő nem befolyásolja az ékszer színét.  

Nem romlik meg?

Ékszer készítshez az anyatej, ha sterilen csomagolod, akkor ideális állapotban érkezik hozzánk

Postáztok külföldre?

Igen, extra díj ellenében, lásd bővebben a megrendelésnél

Készítetetek ékszert anyatej nélkül?

Természetesen igen

Személyesen megnézhetem az ékszereket, mielőtt döntök?

Igen, Szegeden és Budapesten is bejelentkezés alapján kötelezettségmentesen megnézheted ékszereinket.

Mennyi anyatej szükséges?

Egy ékszerhez 50 ml friss vagy bármilyen régen lefagyasztott anyatej az ideális, de kérésre kevesebből is elkészítjük

Fagyasztott anyatejet küldhetek?

Igen, ékszer készítési célra tökéletes. A küldés előtt kérjük csak felolvasztani, hogy ne út közben okozzon gondot.

Milyen régi DNS-t küldhetek?

Bármilyen régi lehet az anyatej, haj, egyéb DNS, ha sterilen volt tárolva.

Milyen hosszú tincset küldhek?

Gyufaszálnyi vastag, minél hosszabb tincset küldj egy ékszerhez.

Hogyan juttathatom el az anyatejet?

Futárral vagy személyesen. A postázási módokra 3 lehetőséget kínálunk, lásd a szállítási adatoknál.

Mennyi idő alatt készül el az ékszerem?

Az ékszer típusától függően kb. 3-6-12 hét a készítési idő, erről érdeklődj

Vállaltok garanciát az ékszerekre?

​Az ékszerekre rendeltetésszerű használat mellett 24 hónap garanciát vállalunk, mely meghosszabbítható. Az ékszer anyatejes részeire örök garanciát vállunk. Az általunk készített ékszerek “karbantartását” is vállaljuk, így azok egy rövidebb wellness után ismét új fényben pompázhatnak viselőjükön.

Allergiás vagyok. Van számomra megfelelő ékszer?

Igen, orvosi acél és nemesfém ékszereket készítünk, így személyre szabhatod ékszered alapanyagátMi a különbség az egyedi és a személyre szabott ékszer között?

Minden ékszerünk személyre szabott, de nem minden ékszer a szó szoros értelmében egyedi.Személyre szabott

A portfóliónkban lévő ékszereket úgy alakítod, ahogy szeretnéd: fémet, díszítést, minimális átalakítást, vésést, megőrzendő DNS-t szabhatsz személyre vagy több ékszerünket variálhatod egy ékszerré.


Egyedi ékszer

Az egyedi ékszer teljesen új fazont jelent, tehát egyedül Rád szabott tervezés. 3D tervezéssel jár általában, hosszabb idő és több lépésben mutatjuk a készülő ékszert, mint a személyre szabott ékszereknél.

Amennyiben kézműves, egyedi ékszert készíttetsz, merőben más lesz a folyamat a készletről kapható ékszerekkel szemben:

A személyre szabott és egyedi ékszer elkészítésénél szükségünk van a türelmedre, egy egy ékszer elkészülése csak részben tervezhető időben.

Egyes ékszereknél, nagyon határozott elképzelés esetén szükségünk van a személyes részvételerre és próbákra, melyek többletköltséggel járhatnak, utiköltség.


Hogyan dolgozunk a Mambrózia Manufaktúrában?Manufaktúránkban 2015-ös fennállása óta több mint 1400 ékszert készítettünk. Ötvös, bőrdíszműves, gyöngyfűző és acélműves mestereink kiváló minőségű nyugat-európai alapanyagokkal dolgoznak, így a végeredmény bármilyen versenyben megállja a helyét.

A webáruházunkban látható ékszerek inspiráló kiindulási pontként szolgálnak az érdeklődők számára. Ezek bármilyen szempont szerint módosíthatóak, de akár egy teljesen egyedi elképzelés alapján is meg tudjuk valósítani vásárlóink elképzeléseit. A Mambrózia hat különböző fizetési konstrukciót kínál, melyekkel akár 12 havi törlesztéssel is megvásárolhatóak ékszereink. Ezekről bővebben a Fizetéstervezés menüpontban olvashatsz.

A megrendelés leadását követően minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel, hisz egyeztetnünk kell az ékszer részleteit és a DNS-anyag leadását. Telefonos ügyfélszolgálatunk gyorsan reagál, így akkor sincs gond, ha a megrendelést követő néhány napon belül változtatni kell az eredeti terven. 

Válassz bármilyen DNS-anyagot a díszítéshez, mi azt professzionális eszközökkel konzerváljuk, és biztonságosan eltároljuk arra az esetre, ha később egyedi kollekcióvá bővítenéd az ékszereid. A mintákat minimum 2 évig; extra tárolási díj ellenében pedig korlátlan ideig megőrizzük. Ha az ügyfél nem rendelkezik másképp, a mintákat automatikusan megsemmisítjük a tárolási időtartam leteltével.

Anyagkezelés és gyártás

Ékszereink professzionális eszközökkel, laborban, illetve ékszerész műhelyben készülnek. A laboratórium tisztaságának és speciális eljárásunknak köszönhetően ékszereink gyanta részei szösz-, por- és buborékmentesek. A DNS-anyagok konzerválásához a legmodernebb UV-álló, üveghatású, biztonságos műgyantájával dolgozunk. 

A hajból készült minták vonalvezetése könnyed, töredezettségtől mentes. Az anyatejből készült díszek Magyarországon egyedülálló technológiával készülnek, így a dísz textúrája egyenletes. A műgyanta felület és a benne található DNS-anyag a munkafolyamat végén tükörsima, fényes csiszolást kap.

Díszítés - mert odafigyelünk a legapróbb részletekre is!

Ékszereink tovább díszíthetőek opállal, drágakővel, kiváló minőségű csillámmal, virággal, füstfóliával, vagy a megrendelő elképzeli szerint bármilyen egyéb anyaggal. A műgyantába rejtett kincsek színei tartósak.

Nemesfém ékszereink esetében lehetséges az egyedi gravírozás vagy vésés. A nem fém anyagú ékszereinket felirattal vagy egyedi grafikával is el tudjuk látni, mindezt 13 színváltozatban. A feliratok és grafikák professzionális kivitelezéssel készülnek, így azok tűélesek lesznek. 

Gyártási idő és szállítás

Ékszereink típustól függően akár már 6 hét alatt is elkészülhetnek. Az elkészült ékszerről a szállítást megelőzően fényképet készítünk a megrendelőnek, és mindig megvárjuk a visszajelzését. Az ékszereket egy gyönyörű, kézzel készített, névre szóló exkluzív csomagolásba helyezzük, így ha ajándékba adod azt, a csomagolásra sem lesz gondod. Az elkészült ékszereket a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz viszi Magyarország területén belül.

Garancia

Anyatejes ékköveinkre örök garanciát vállalunk. Rendeltetésszerű használat mellett 24 hónap garanciát vállalunk ékszereink egészére, mely meghosszabbítható. Ékszered anyatejes részeire örök garanciát vállalunk.

Az általunk készített ékszerek “karbantartását” is vállaljuk, így azok egy rövidebb wellness után ismét új fényben pompázhatnak viselőjén. További garanciáinkról itt olvashatsz. 

 

Mambrózia Sisterhood Kéz-a-kézben program

Ha Mambrózia ékszer tulajdonos vagy, a támogatásod adod nagyon fontos ügyekhez.

A Kéz-a-kézben program három elemből áll.

Amikor kisbabád született és bolyongtál a gondozásához szükséges információk között, találkozhattál önzetlenül segítő, tapasztalt édesanyákkal. Sokan közülük képzés keretében sajátították el a szoptatással kapcsolatos legfrissebb tudásanyagot, hogy hitelesen segíthessenek és akár tovább képezhessék magukat IBCLC laktációs szaktanácsadóvá.

Ezek az édesanyák ott vannak a csoportokban, oldalakon, a telefon mögött és minden felmerülő problémára díjazás nélkül, önkéntes alapon a kompetencia-határaikon belül támogatnak a felmerülő kérdésedben.

Talán Te is kaptál tőlük segítséget.

Az önkéntes segítségnyújtásnak óriási szerepe van abban, hogy egyre többen vagyunk, akik sikeresen szoptatni tudják babáikat.

A Kéz-a-kézben programmal Nekik, önkéntes és leendő önkéntes édesanyáknak szeretnénk támogatást nyújtani.

A saját hasznunkból elkülönítünk rendelésenként számukra 1000 Ft-ot, mellyel egy alapot képezünk.

Ebből az alapból támogatjuk leendő szoptatási segítők képzését és aktív szoptatási segítőket.

 

Adatok
Decemberre rendelhető:
Októberkilenc
Cikkszám:
Threesome_v