Given the endless possibilities, you can design your own breastmilk or baby hair jewelry,

most of our products can be completely customizable.

The pictures here of our jewelry are only used as a model.

Your treasure design is completely in your hands!

Our breast milk jewelry is made from excellent material.

We make them for generations.

The carrier of breastmilk is jewel-grade, VOC and BPA-free UV-resistant resin.

SZABD SZEMÉLYRE

a teljes rendelési folyamatot és az ékszeredet. Ha egyedi ötleted van, küldd nekünk, hogy milyen ékszert szeretnél. Ezt kiválaszthatod a webshopunk fazonjai közül is, vagy elküldheted a saját terveid. A mi terveink alapján a webshopból előzetes egyeztetés nélkül is bármikor megrendelheted. 

 

6 ÉVES TAPASZTALAT

Magyarországon elsőként kezdtünk anyatej ékszereket készíteni. Az eltelt idő alatt nem csak gyermekeink nőttek meg, hanem mi is óriási tapasztalatra tettünk szert, tudásunkat pedig folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a maximálisat nyújthassuk Neked.

 

PRECIZITÁS

Magas érzelmi töltetű és nemes anyagból megalkotott ékszerek készítésében a legfontosabb a minőség, hogy méltán őrizzék az emlékeiteket, ezért a magas minőségi követelményeket állítottunk fel az alapanyagaink, a belső folyamataink, a rendelés menete és az elkészült ékszerek és utánkövetésük tekintetében is.

ÖRÖK GARANCIA

Ékszered anyatejes részeire örök garanciát vállalunk, eredetigazolással és tanúsítvánnyal indítjuk haza. Az ékszer egészére 24 hónap jótállást vállalunk. Minimum 24 hónapig megőrizzük a DNS-anyagod, így bármikor tudunk egy újabb kiegészítőt készíteni számodra.