Hogyan készülnek nálunk az ékszerek

Hogyan dolgozunk a Mambrózia Manufaktúrában?Manufaktúránkban 2015-ös fennállása óta több mint 1400 ékszert készítettünk már. Ötvös, bőrdíszműves, gyöngyfűző és acélműves mestereink kiváló minőségű nyugat-európai alapanyagokkal dolgoznak, így a végeredmény bármilyen versenyben megállja a helyét.

A webáruházunkban látható ékszerek inspiráló kiindulási pontként szolgálnak az érdeklődők számára. Ezek bármilyen szempont szerint módosíthatóak, de akár egy teljesen egyedi elképzelés alapján is meg tudjuk valósítani vásárlóink elképzeléseit.

A megrendelés leadását követően minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel, hisz egyeztetnünk kell az ékszer részleteit és a DNS-anyag leadását. Telefonos ügyfélszolgálatunk gyorsan reagál, így akkor sincs gond, ha a megrendelést követő néhány napon belül változtatni kell az eredeti terven. 

Válassz bármilyen DNS-anyagot a díszítéshez, mi azt professzionális eszközökkel konzerváljuk, és biztonságosan eltároljuk arra az esetre, ha később egyedi kollekcióvá bővítenéd az ékszereid. A mintákat minimum 2 évig; extra tárolási díj ellenében pedig korlátlan ideig megőrizzük. Ha az ügyfél nem rendelkezik másképp, a mintákat automatikusan megsemmisítjük a tárolási időtartam leteltével.

Anyagkezelés és gyártás

Ékszereink professzionális eszközökkel, laborban, illetve ékszerész műhelyben készülnek. A laboratórium tisztaságának és speciális eljárásunknak köszönhetően ékszereink gyanta részei szösz-, por- és buborékmentesek. A DNS-anyagok konzerválásához a legmodernebb UV-álló, üveghatású, biztonságos műgyantájával dolgozunk. 

A hajból készült minták vonalvezetése könnyed, töredezettségtől mentes. Az anyatejből készült díszek Magyarországon egyedülálló technológiával készülnek, így a dísz textúrája egyenletes. A műgyanta felület és a benne található DNS-anyag a munkafolyamat végén tükörsima, fényes csiszolást kap.

Díszítés - mert mi odafigyelünk a legapróbb részletekre is!

Ékszereink tovább díszíthetőek opállal, drágakővel, kiváló minőségű csillámmal, virággal, füstfóliával, vagy a megrendelő elképzeli szerint bármilyen egyéb anyaggal. A műgyantába rejtett kincsek színei tartósak.

Nemesfém ékszereink esetében lehetséges az egyedi gravírozás vagy vésés. A nem fém anyagú ékszereinket felirattal vagy egyedi grafikával is el tudjuk látni, mindezt 13 színváltozatban. A feliratok és grafikák professzionális kivitelezéssel készülnek, így azok tűélesek lesznek. 

Gyártási idő és szállítás

Ékszereink típustól függően akár már 6 hét alatt is elkészülhetnek. Az elkészült ékszerről a szállítást megelőzően fényképet készítünk a megrendelőnek, és mindig megvárjuk a visszajelzését. Az ékszereket egy gyönyörű, kézzel készített, névre szóló exkluzív csomagolásba helyezzük, így ha ajándékba adod azt, a csomagolásra sem lesz gondod. Az elkészült ékszereket a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz viszi Magyarország területén belül.

Garancia

Anyatejes ékköveinkre örök garanciát vállalunk. Rendeltetésszerű használat mellett 24 hónap garanciát vállalunk ékszereink egészére, mely meghosszabbítható. Ékszered anyatejes részeire örök garanciát vállalunk.

Az általunk készített ékszerek “karbantartását” is vállaljuk, így azok egy rövidebb wellness után ismét új fényben pompázhatnak viselőjén. További garanciáinkról itt olvashatsz.