A Mambrózia Manufaktúránál

az ékszerek

nemes anyagokból

etikusan

a saját anyatejedből

tökéletes minőségben készülnek.


Különleges odaadással és figyelemmel konzerváljuk a Számodra megfelelő eljárással a saját anyatejedet, amelyekből ezek a ragyogó ékszerek készülnek.

Anyatejed alaposan megvizsgáljuk és a kapott adatok alapján a leginkább illeszkedő anyatej konzerválási eljárással dolgozunk. Erre az eljárásra örök garanciát vállalunk. Anyatejed soha nem fog megbarnulni vagy megfeketedni.6 különböző garanciát vállalunk a webáruházban megtalálható anyatejes ékszereinkre és a kész ékszerek gondozását is vállaljuk, így aki Mambrózia ékszert birtokol, biztos lehet benne, hogy ékszere évtizedekre készül.

 

 

Garanciáink

 

Örökkre meghosszabbítható jótállás


A kézzel készült, prémium minőségű, nemes anyagokból készült Mambrózia anyatej ékszerekre minimum 2 év minőséggaranciát vállalunk az ékszer egészére, melyet karbantartási szolgáltatásunkkal kiegészítve akár örökké meghosszabbíthatsz. A szállítás során megsérült termékekre cseregaranciát vállalunk.

Örök frissesség garancia

Anyatejes ékszeredben az anyatej nem romlik meg, évtizedek múltán sem lesz barnás-feketés, hanem megőrzi natúr tejes színét. Receptjeink az anyetej konzerváláshoz tökéletesek, másfél évig teszteltük őket, majd sok száz anyatej konzerválásánál bizonyítottak. Ékszered anyatejes részeire örök garanciát vállalunk.

Méretre igazítási garancia

Méretprobléma esetén bártan keress bennünket, a méretre igazítást egyedi igények szerint vállaljuk.

Tökéletes minőség garancia

Ékszereink por, szösz, felszíni buborék mentesek, tökéletesen polírozottak. A felszín alatti buborékok az ékszerek velejárói, ám arra fokozottam figyelünk, hogy zavaró helyen nem lehetnek buborékok. Ékszereinkben nem látszódnak a buborékok, mivel eljárásunkkal 0,1 mm alatt tartjuk a buborékok méretét. Komoly minőségellenőrzésen esnek át ékszereink, mielőtt a csomagolásba kerülnek, így kifogástalanul szép kivitelben, ragyogóan polírozva utaznak Hozzád haza.

Gyönyörű textúra garancia

Anyatejes konzerválási eljárásunk a világon ritka, ékszereink folyékony anyatej konzerválási eljárással készülnek. Anyatejes ékszereinkben folyékony anyatejból felfőzés és porítás nélkül készítjük el az eljárás végére szilárd ékköveket. Ezért ékköveink gyönyörűek, homogének, nem szemcsések. Ékszereinkben az anyatej szilárd.

Tökéletes hajas díszítés garancia

Hajból készült díszítéseink a haj adottságaihoz igazodnak, homályosságtól mentesek, szöszmentesek, könnyed vonalvezetésűek.

Mintáid őrzésének garanciája

Mintáid (anytej, haj, köldökcsonk, stb.) a garanciális időszak végéig őrizzük, hogy a garanciális időszak végén akár utánrendelhess.

 

 

+ Gondozási szolgáltatás

 

Ékszereid, külön kérésedre, külön díj ellenében karbantartjuk. Utólagosan újra polírozzuk, átalakítjuk, aranyozzuk, javítjuk.

Az ékszerek személyre szabásában is tudunk segíteni. Amennyiben nem találsz számodra megfelelő ékszert, méretet, hívj fel vagy írj (+36303869102 ill. rendeles @ emlekekszer. hu) és megtervezzük teljesen egyedi ékszered.

Garancia érvényesítése: 

  1. Az ékszerek a garancia érvényesítéséhez szükség van a garanciajegyre és a rendszeres ellenőrzésre.
  2. Amennyiben az ékszert baleset éri, minden alkatrészre szükség van, azok pótlása díj ellenében lehetséges.
  3. Amennyiben az ékszerek minőségével akadna rejtett, használat közben probléma, haladéktalnul javítjuk az ékszereket.
A garancia érvényesítéséhez keress az alábbi elérhetőségeken: +36303869102 vagy az rendeles@emlekekszer.hu