Jelenleg augusztusig teljesen tele vagyunk, így megrendelést nem tudunk fogadni. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Mikor újra tudunk megrendelést fogadni, visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan októberben tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

A Mambrózia Manufaktúra - Emlék Ékszer anyatejből hírei, cikkei
Mambrózia
2021.08.11 11:39

5 érdekesseg

Hoppá! Most eszméltünk fel, hogy vagytok itt jó páran, akik még nem ismertek bennünket, ezért úgy gondoltuk, hogy ma bemutatkozunk neked, hátha nem tudsz sokat rólunk vagy többet szeretnél tudni.


Szóval jöjjön:
Íme öt dolog, amit fontos tudni rólunk!

Hogy találkoztunk? 
Barátságunk a középiskolában kezdődött, ahol osztálytársak voltunk. Mindkettőnknek két gyermeke van. Mariann 2 évvel hamarabb lett anya. Mindkettőnknek egy nagy lánya és egy kicsi fia van. Az anyaság teljesen átírta a jövőképünket és rájöttünk, hogy a gyerekek mellett azzal szeretnénk foglalkozni, amiben a legjobbak vagyunk.)

A miértünk:

Hogy felbujtsunk arra, hogy megünnepeld magad: a láthatatlan teljesítményt, az árral szemben evezést, azt hogy kitöröd az üvegplafont.

Hogy merd a saját utad járni mert, az anyaságban a tökéletlen a tökéletes és az apró sikerek nagy háborúkat döntenek el...

Hogy nemes, ünnepi ékszerekkel segítsünk tovább vinni a hagyományaidat, ezzel pedig a következő generáció nyitottan és természetes módon viszonyulhasson az anyatejes tápláláshoz.

 

A kedvencünk abban, amit csinálunk:

Megismerni, kinek készítünk ékszert: amikor személyesen jöttök vagy képet küldtök magatokról.

A világ legszemélyesebb ékszerét készítjük az anyatejetekből, babátok, sőt egész családotok hajtincseiből. Ez nagyon megtisztelő és felemelő feladat. Az, hogy közben benneteket is megismerhetünk, a legfantasztikusabb.

Egy kérdés, amit mindig feltesznek nekünk:

Hogy csináljátok?
Erre nehéz jól felelni. A többség megértő, hogy nem áruljuk el a receptet.
Elég, ha annyit mondok, hogy a módszerünk elég bonyolult, nem a kiskonyhában kotyvasztunk?

Valami, amit nem tudsz rólunk:
Mindkettőnk szerint az égbolt a világ legesztétikusabb látványa. Ági az univerzum, Mariann a felhők megszállottja.

Ennyi talán most elég is rólunk! Mondj el a kommentben vagy sztoriban titkosan valamit, amit nem tudunk rólad!