Jelenleg októberig a teljes kapacitásunk betelt, így megrendelést meghatározott időpontokban igazodunk vissza. Legközelebbi visszaigazolás: 2024.07.22. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan decemberre tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Affiliate

Mambrózia Sisterhood Nagykövet kerestetik 

Elégedett vásárlónk vagy, esetleg elkötelezett, Mambrózia ékszerről álmodozó?

Számodra most jött el a lehetőség! 

A Mambrózia Sisterhood Affiliate programot Neked találtuk ki! 

Elégedettséged nem hagyjuk jutalom nélkül, hiszen ajánlásod nekünk is nagyon sokat jelent. 

Regisztrálj és ajánld Hozzád hasonló érdeklődőknek a Mambróziát és az ajánlásoddal érkezett megrendelésekből gyűjtsd össze (következő) rendelésedre a pénzt.

A Sisterhood Affiliate programban minden Általad ajánlott megrendelés összegéből elkülönítünk 2000 Ft-ot. Ezt az összeget gyűjtögetheted vagy beválthatod. 

 

Menete: 

1. Regisztrálj a lenti linken

2. Regisztrálj a webshopunkban, ha még nincs fiókod

3. Kövess bennünket Facebookon, Instagramon! 

4. Ha megkaptad az Affiliate program visszaigazolását, és a kódoddal megrendelés készül legalább 50.000 Ft értékben, jóvá írunk megrendelésenként 2000 Ft-ot. 

5. Következő saját ékszer vásárlásodra (kivéve vásárlási utalvány) az Általad összegyűjtött  összegből bármennyit felhasználhatsz.

6. Ha már Mambrózia ékszer tulajdonos vagy és a kódoddal összegyűlik 40.000 Ft, akár készpénzben is kérheted számla ellenében, ha magad is vállalkozó vagy, melyet átutalással teljesítünk az igény leadásától számított 30 napon belül. 

 

Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot és írj nekünk a mambrozia @anyatejekszer. hu e-mail címen vagy az alábbi adatlapon regisztrálj! 

TOVÁBB AZ ADATLAPRA