Jelenleg augusztusig teljesen tele vagyunk, így megrendelést nem tudunk fogadni. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Mikor újra tudunk megrendelést fogadni, visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan októberben tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

A Mambrózia Manufaktúra - Emlék Ékszer anyatejből hírei, cikkei
Ági
Ági
2022.05.10 08:49

Az anyatej ékszer története

Az anyatejes ékszer egy új típusú ékszer, amely egyre népszerűbb. Ezeket a darabokat általában anyatejből, hajjal díszítveés más értékes anyagokbólkészítik.

Az anyatejes ékszerek trendje az elmúlt néhány évben növekszik a közösségi média platformoknak, például az Instagramnak köszönhetően. Emiatt megnőtt a kereslet ezekre a termékekre, különösen a most szült vagy szoptató anyák körében.

Az anyatejes ékszerek új trendnek számítanak a szoptatós anyák körében. Érzelmes és bensőséges módja annak, hogy emlékezzünk a szoptatási útra.

Ezek az ékszerek nem csak a szoptatás fizikai aktusáról szólnak. Az anyatejes ékszerek segítségével az emlékeket a szívedhez közel tarthatod, még akkor is, ha nem vagy együtt gyermekeddel vagy nem szoptatsz. Segít emlékezni azokra a pillanatokra, amikor a babád tápláltad és a köztetek lévő kötelék erősebbé vált.

Az anyatejes ékszerek trendje az utóbbi években egyre népszerűbb, de 2018-ban lendült fel igazán. Az anyatejes ékszerek legnépszerűbb típusai a tartósított anyatejet tartalmazó nyakláncok és karkötők, valamint medálok, melyek szentimentális célokat szolgálnak..