Jelenleg szeptemberig teljes kapacitásunk betelt, így megrendelést meghatározott időpontokban igazodunk vissza. Legközelebbi visszaigazolás: 2024.06.20. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Oktoberre visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan decemberre tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Blisse arany anyatejes gyűrű
Blisse arany anyatejes gyűrű
602 900 Ft ( 474 724 Ft+ÁFA )

Blisse arany anyatejes gyűrű

A Blisse Gyűrű egy aranyból készült, fényűző ékszer, amely a brilliáns csiszolású anyatejes kővel és ragyogó drágakövekkel ünnepli az anyaság varázslatos pillanatait. A központban elhelyezkedő 9mm-es anyatejes kő az édesanya és gyermek közötti tiszta kapcsolatot szimbolizálja, míg az őt körülvevő 32 darab 1mm-es drágakő - legyen az gyémánt vagy cirkónium - fényt és eleganciát kölcsönöz.

Jellemzők

• A 9mm-es anyatejes kő a gyűrű fókuszpontja, egyedi megjelenést biztosítva.
• Az 11mm-es teljes foglalat és a köré rendezett 32 drágakő lenyűgöző fényű keretet alkotnak.
• Különleges csiszolási technika emeli ki az anyatej különleges szépségét.

Személyre Szabás és Kapcsolat

• Ha elvarázsolt ez az arany gyűrű, és szeretnéd személyre szabni, vagy kérdéseid vannak, kérjük, lépj velünk kapcsolatba.

Hírességek, Akik Viselnék
Ezt a fényűző gyűrűt olyan elegáns és modern hírességek is büszkén viselhetik, mint Beyoncé vagy Kate Winslet, akik éppúgy értékelik a finomságot és az egyediséget, mint ahogy a családjuk iránt érzett szeretetüket és kötődésüket is szívesen fejezik ki ékszereiken keresztül.
Ékszer anyaga
14 karátos arany
602 900 Ft ( 474 724 Ft+ÁFA )
Adatok
Cikkszám:
blisse_a
Csomagajánlatok