Hogy minden ékszert a magas érzelmi értékéhez méltóan tudjunk elkészíteni, készítési időnk viszonylag hosszú. A foglald le most a helyed és rendeld meg ékszered!

A szabadságunk júliusban lesz, így augusztus elejétől vannak szabad helyeink.

Csak hajas ékszert szeretnél készíttetni velünk? Használd a HAJCSODA kuponkódot 12.300 Ft kedvezmény igénybevételéhez! A DNS mentes és YID ékszerekre a kuponkód nem vonatkozik.

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Extra gyorsan - Surround kör alakú 12 mm medál - aranyozott ezüst
Extra gyorsan - Surround kör alakú 12 mm medál - aranyozott ezüst
113 600 Ft

Extra gyorsan - Surround kör alakú 12 mm medál - aranyozott ezüst

Surround - Kör alakú aranyozott ezüst medál anyatejjel**

Kiemelt ajánlat: Ez a medál extra gyorsan elkészül, mivel van raktáron 1 db belőle. Csap le a lehetőségre és akár karácsonyra vagy hamarabb a tied lehet.

Az elegancia és az örök anyai kötelék találkozása. A Surround medál kifinomult, kör alakú dizájnjával nem csak a szemet, de a szívet is meghódítja. Az aranyozott ezüst anyagú medál közepén lévő valódi anyatej gondoskodik arról, hogy viselője mindig magánál tudja az anyaság legszebb emlékeit. A 12 mm méretű medál tökéletes választás mindennapi viseletre, és az elegáns megjelenésnek köszönhetően különleges alkalmakra is kitűnően illik.

Használt anyagok:Aranyozott ezüst, valódi anyatej.

Méret:12 mm
Stílusjegyek:Elegáns, letisztult, modern.
Használati javaslat: Remek ajándék minden anyának, aki szeretné az anyaság különleges pillanatait mindig magánál hordani.

**Tipp:** Az aranyozott ezüst ékszereket gyengéden ápolva hosszú évekig megőrizheti ragyogásukat. Tökéletes párosítás más Mambrózia kollekcióból származó ékszerekkel.
Ékszerváltozat
Medál
Ékszer anyaga
925 Ezüst
113 600 Ft
Adatok
Cikkszám:
4hetalatt_2