Jelenleg októberig a teljes kapacitásunk betelt, így megrendelést meghatározott időpontokban igazodunk vissza. Legközelebbi visszaigazolás: 2024.07.22. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan decemberre tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Extra gyorsan - Surround kör alakú 12 mm medál - aranyozott ezüst
Extra gyorsan - Surround kör alakú 12 mm medál - aranyozott ezüst
140 900 Ft ( 110 945 Ft+ÁFA )

Extra gyorsan - Surround kör alakú 12 mm medál - aranyozott ezüst

Surround - Kör alakú aranyozott ezüst medál anyatejjel**

Kiemelt ajánlat: Ez a medál extra gyorsan elkészül, mivel van raktáron 1 db belőle. Csap le a lehetőségre és akár karácsonyra vagy hamarabb a tied lehet.

Az elegancia és az örök anyai kötelék találkozása. A Surround medál kifinomult, kör alakú dizájnjával nem csak a szemet, de a szívet is meghódítja. Az aranyozott ezüst anyagú medál közepén lévő valódi anyatej gondoskodik arról, hogy viselője mindig magánál tudja az anyaság legszebb emlékeit. A 12 mm méretű medál tökéletes választás mindennapi viseletre, és az elegáns megjelenésnek köszönhetően különleges alkalmakra is kitűnően illik.

Használt anyagok:Aranyozott ezüst, valódi anyatej.

Méret:12 mm
Stílusjegyek:Elegáns, letisztult, modern.
Használati javaslat: Remek ajándék minden anyának, aki szeretné az anyaság különleges pillanatait mindig magánál hordani.

**Tipp:** Az aranyozott ezüst ékszereket gyengéden ápolva hosszú évekig megőrizheti ragyogásukat. Tökéletes párosítás más Mambrózia kollekcióból származó ékszerekkel.
Ékszerváltozat
Medál
Ékszer anyaga
925 Ezüst
140 900 Ft ( 110 945 Ft+ÁFA )
Adatok
Cikkszám:
4hetalatt_2
Csomagajánlatok