Csak hajas ékszert szeretnél készíttetni velünk? Használd a HAJCSODA kuponkódot 12.300 Ft kedvezmény igénybevételéhez! A DNS mentes és YID ékszerekre a kuponkód nem vonatkozik.

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Gyakran ismételt kérdések anyatej és dns ékszerekkel kapcsolatban

 

Hogyan történik a megrendelés a Mambrózia Manufaktúra - Emlék Ékszer anyatejből oldalnál?
A megrendelés a webshopon történik minden esetben, de előzetesen és a készítés közben e-mailben, telefonon vagy facebook messengeren egyeztetünk. A mintáid beküldésével válik véglegessé a megrendelésed. A megrendelésedről e-mailben visszaigazolást küldünk és minden változásnál (fizetés, ékszer készíténének megkezdése) státusz üzenetet küldünk.

 

Milyen ékszereket lehet vásárolni?
DNS emlékeket és DNS mentes emlékeket is készítünk. Minden ékszerünket elkészítjük DNS mentes formában is, ha egy-egy minta vagy fazon megtetszik vagy egyedi ékszert szeretnél.

 

Mikor lehet küldeni az mintáimat (anyatej, haj, stb) ?
A webshop megrendelés után kapni fogsz egy visszaigazolást, melyben leírjuk a postázási tanácsainkat és máris küldheted a mintáidat!

 

Mikor törlitek a megrendelésemet?
A kérésedre véglegesítés előtt. Amennyiben két hónap múltán sem véglegesíted a megrendelést, a rendelésed töröljük. Előtte több emlékeztetőt fogsz kapni.

 

Milyen formában lehet küldeni a mintáimat (anyatej, haj, stb)?
Az anyatejet felolvasztott formában, jól záró műanyag flakonban kérjük küldeni kibélelt dobozban, futárszolgálattal. A megrendeléskor részletesen tájékoztatunk.

 

Mennyi anyatejet küldjek?
Ékszerenként 50 ml friss vagy bármilyen régen lefagyasztott anyatejet szoktunk kérni, de ékszered tervének ismeretében tudunk bővebb tájékoztatást adni, ha kevesebb áll rendelkezésedre.

 

Mennyi hajat küldjek?
Átlagosan egy gyufaszálnyi, minél hosszabb hajat szoktunk kérni, de ékszered tervének ismeretében tudunk bővebb tájékoztatást adni, ha kevesebb áll rendelkezésedre.

 

Van lehetőség arra, hogy ti küldjétek a futárt?
Igen, külön díj ellenében. A postázási módoknál választhatod ki.

 

Mikor készül el az ékszerem?
Egyes ékszerek 6-8 hét alatt készülnek el. A DNS ékszerek átlagosan 12-16 hét alatt, de bizonyos ékszereink hamarabb is elkészülnek. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Van lezárt várólista?
Nincs lezárt várólista, rendeléseiteket folyamatosan teljesítjük.

 

Nem romlik meg az anyatej postázás közben?
Nem romlik meg. Ékszer készítési célra tökéletes mind a fagyasztott-felengedett, mind pedig a frissen lefejt anyatej.

 

Hogyan dolgoztok az anyatejjel?
Magyarországon a legmodernebb eljárással dolgozunk. Az anyatejet nem porítjuk, hanem folyékony állapotban konzerváljuk. Ez az eljárás Magyarországon egyedülálló, külföldön is ritka, mert bonyolult, laboratóriumi körülmények között történik. Azért fejlesztettük ki ezt az eljárást, mert a többi metódus nem volt stabil, nem minden anyatejhez tudtuk használni. A legtöbb metódussal az anyatejek 30 százaléka az évek során megbarnul, megpenészedik. Minden anyatej más és más, ezért több receptünk van az anyatej feldolgozására attól függően, milyen tulajdonságokkal rendelkezik. 2 hét a konzerválási idő a beérkezés után. Az anyatejet végül szilárddá tesszük és külső védelemből műgyantába zárjuk.

 

Miért jobb ez az eljárás, mint a többi?
Számunkra nagyon fontos, hogy a legjobb minőségben dolgozzunk, hogy ékszered ékköve érdemes legyen nemesfémbe foglalásra. Az alábbiakban összegyűjtöttük az általunk használt eljárás előnyeit és hátrányait lentebb találod.

 

Nem sárgul/barnul meg az ékszerem?
Megfelelő viselés, gondozás és tárolás mellett az ékszered kiváló állapotban marad, mindössze 2 árnyalatot sötétedhet. Az ékszer hazakerülése után bizonyos időközönként ellenőrizzük az itt lévő kontroll köveden az esetleges változást és Téged is erre kérünk. Amennyiben valami miatt baja esik ékszerednek, ékszer karbantartást kérhetsz tőlünk.

 

Kérdés
Válasz

 

Kérdés
Válasz

 

Kérdés
Válasz

 

Kérdés
Válasz

 

Kérdés
Válasz

 

Kérdés
Válasz

 

Kérdés
Válasz

 

Kérdés
Válasz

 

Kérdés
Válasz

 

Kérdés
Válasz

 

 

Frequently Asked Questions
Category 1
Question 1
Answer 1
Question 2
Answer 2
Category 2
Question 3
Answer 3
Question 4
Answer 4