Hogy minden ékszert a magas érzelmi értékéhez méltóan tudjunk elkészíteni, készítési időnk viszonylag hosszú. A foglald le most a helyed és rendeld meg ékszered!

A szabadságunk júliusban lesz, így augusztus elejétől vannak szabad helyeink.

Csak hajas ékszert szeretnél készíttetni velünk? Használd a HAJCSODA kuponkódot 12.300 Ft kedvezmény igénybevételéhez! A DNS mentes és YID ékszerekre a kuponkód nem vonatkozik.

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Szoptatás Megerősítő Kártyák – Támogató Üzenetek Anyáknak
Szoptatás Megerősítő Kártyák – Támogató Üzenetek Anyáknak
8 800 Ft

Szoptatás Megerősítő Kártyák – Támogató Üzenetek Anyáknak

A Mambrózia szoptatási megerősítő kártyák a szoptatás valóságos kihívásait is elismerik, amelyekkel a hősies anyák nap mint nap szembesülnek.

Tudjuk, hogy az éjszakai ébredések, a csecsemőkkel való szimbiózis és a szoptatási pozíciók megtalálása mind próbatétel elé állíthatják a legtöbb anyukát.

Minden egyes kártyán egy-egy őszinte, megnyugtató üzenet olvasható, amelyek arra emlékeztetnek, hogy minden nehézség ellenére is csodálatos munkát végeznek.

Úgy fogalmaztuk meg ezeket a megerősítéseket, mint például ‘Minden csepp számít", hogy bátorítsuk és támogassuk az anyákat ebben az ingadozó, de rendkívül kifizetődő utazásban.


A kártyák az együttérzés és a Mambrózia ékszer letisztultságának ötvözeteként, melegséget és erőt sugároznak minden anyának, hogy könnyebben átvészeljék a szoptatás kihívásait.

 

 

8 800 Ft
Adatok
Cikkszám:
aff_kartyak