Jelenleg augusztusig teljesen tele vagyunk, így megrendelést nem tudunk fogadni. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Mikor újra tudunk megrendelést fogadni, visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan októberben tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Ti küldtétek
Brigi
2020.01.03 06:35

T. Brigi - Anyatejes hajas domború szív medál

Olvasd el, mit írt Brigi Nektek :)

"Emlék ékszer
Kedves Anyák, ez a csoda amit anyatejből, baba hajból, köldökcsonkból esetleg fogacskákból készített ékszer egy életre szóló emlék amit kivételes alkalmakra felvehetsz, tovább adhatsz gyermekednek vagy elrakod a vitrinbe hogy mindennap megcsodáld idősebb korodra.
Anyáknak egy emlék arról a korszakról mikor még a tápláló és védelmező anyatejeddel etetted gyermekedet, mikor az első kis selymes vékony kis haj díszítette feje búbját.
Minden kornak megvan a maga nehézsége és szépsége, ahogy azt minden anya tapasztalja az idő múlásával és persze sosem felejtjük el.
Ez az ékszer korszakokra emlékezetet (legalábbis engem) amikor még csetlik botlik a kezemben a kislányom Eliána eszik napközben alszik és este indult a buli.????
Rá nézek a csodás ékszeremre és mintha megállna az idő és eszembe jut a #Miidőnk ami csak a mienk volt meghitten egymás mellet feküdve, vagy a karomba tartva a gyermekemet miközben cicizett és nem siettem a napi tennivalóimra, hanem pihentem és gyönyörködtem a gyönyörű törékeny lélekben, aki engem választott Anyukájának..
Mostmár 16 hónapos a hercegnőm és még mindig cicizik és most is imádom a #Miidőnket!
Ha szeretnél egy életre szóló emléket abból a korszakból mikor még volt anyatejed, kreatív vagy és van elképzelésed vedd fel Ágival e-mailen a kapcsolatot, Ő bármilyen elképzelésedet teljesíti, lehet, hogy várnod kell rá esetleg 2 hónapot, de amit utána kapsz maga a CSODA!!!

Teszár Brigitta egy elképesztően gyönyörű anyatejes-baba hajas medál tulajdonosa.
Budapest, 2019.10.29."