Jelenleg augusztusig teljesen tele vagyunk, így megrendelést nem tudunk fogadni. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Mikor újra tudunk megrendelést fogadni, visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan októberben tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Chi-Chi Dual - ezüst anyatejes vagy babahajas gyűrű
Chi-Chi Dual - ezüst anyatejes vagy babahajas gyűrű
122 200 Ft

Chi-Chi Dual - ezüst anyatejes vagy babahajas gyűrű

A Chi-Chi Dual Gyűrű tökéletes választás azoknak, akik a gyűrűjükben kettős emléket szeretnének megörökíteni. Egyedi kialakításával, a dupla ékkövekkel lehetőséged van különleges pillanatokat, vagy akár két gyermeked anyatejét, illetve haját is egy ékszerben megőrizni.

Jellemzők

• A dupla ékkövek lehetővé teszik, hogy több emléket is megörökíts egyetlen gyűrűben.
• Az ékkövek és a foglalatok méretei testreszabhatóak, biztosítva az egyedi igényeknek való megfelelést.
• Választhatsz ezüst vagy arany anyagot, és a nemesfém színét is magad határozhatod meg.

Személyre Szabás és Kapcsolat

• Amennyiben egyéni kívánságaid vannak a foglalatok távolságát vagy nagyságát illetően, vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk megvalósítani az elképzeléseidet.

Hírességek, Akik Viselnék
Ez a gyűrű ideális választás lenne Jessica Biel vagy Cate Blanchett számára, akik mindkét gyermeküknek szeretnének emléket állítani, miközben a stílusukra is odafigyelnek. Elegant és egyedi megjelenésükkel, a Chi-Chi Dual Gyűrűt mindennapjaink részévé tehetik.
Ékszerváltozat
122 200 Ft
Details
Kiemelt tudnivalók
Info
Article No.:
Dualgyuru_e
Csomagajánlatok