Hogy minden ékszert a magas érzelmi értékéhez méltóan tudjunk elkészíteni, készítési időnk viszonylag hosszú. A foglald le most a helyed és rendeld meg ékszered!

A szabadságunk júliusban lesz, így augusztus elejétől vannak szabad helyeink.

Csak hajas ékszert szeretnél készíttetni velünk? Használd a HAJCSODA kuponkódot 12.300 Ft kedvezmény igénybevételéhez! A DNS mentes és YID ékszerekre a kuponkód nem vonatkozik.

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Később választok ékszerpárna és ékszerzsák szettet
Később választok ékszerpárna és ékszerzsák szettet
9 700 Ft

Később választok ékszerpárna és ékszerzsák szettet

Az ékszereink nem csupán a szemnek gyönyörködtető darabjai, hanem személyes történeteid szimbólumai is. Miután elkészültünk az Anyatejes Ékszereddel, amely a legkedvesebb pillanatokat idézi fel, hozzáadhatod a személyes érintést a csomagolásunkkal is.

Mostantól lehetőséged van saját szövetből gyűrű párnát varratni, amely igazán egyedivé teszi az ékszeredet. Legyen az egy darabka babaruhából, az első kiságyi lepedőből, vagy akár a saját menyasszonyi ruhádból, a lehetőségek száma végtelen.

Ez a személyre szabott, kézzel készített gyűrűpárna nem csak gyönyörű helyet biztosít az ékszerednek, hanem egy olyan emléket is hoz létre, amely éveken át örömöt okoz, és még jobban kiemeli az ékszered jelentőségét.

Gondoskodunk róla, hogy a szövet megfelelő módon legyen feldolgozva, így a gyűrűpárnád ugyanolyan magas minőségű lesz, mint az ékszered. A személyre szabott gyűrűpárna a legjobb módja annak, hogy még inkább sajátoddá tedd ezt az élményt és tovább erősítsd a köteléket az ékszered és a vele összefüggő emlékek között.
Az ékszer párna csomagolás rendelésed mellé ajándék.
9 700 Ft
Details
-
Info
Article No.:
gyuruparna_12