Jelenleg augusztusig teljesen tele vagyunk, így megrendelést nem tudunk fogadni. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Mikor újra tudunk megrendelést fogadni, visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan októberben tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

A saját szövetedből ékszerpárna és ékszerzsák szett
A saját szövetedből ékszerpárna és ékszerzsák szett
12 100 Ft

A saját szövetedből ékszerpárna és ékszerzsák szett

Az ékszereink nem csupán a szemnek gyönyörködtető darabjai, hanem személyes történeteid szimbólumai is. Miután elkészültünk az Anyatejes Ékszereddel, amely a legkedvesebb pillanatokat idézi fel, hozzáadhatod a személyes érintést a csomagolásunkkal is.

Mostantól lehetőséged van saját szövetből gyűrű párnát varratni, amely igazán egyedivé teszi az ékszeredet. Legyen az egy darabka babaruhából, az első kiságyi lepedőből, vagy akár a saját menyasszonyi ruhádból, a lehetőségek száma végtelen.

Ez a személyre szabott, kézzel készített gyűrűpárna nem csak gyönyörű helyet biztosít az ékszerednek, hanem egy olyan emléket is hoz létre, amely éveken át örömöt okoz, és még jobban kiemeli az ékszered jelentőségét.

Gondoskodunk róla, hogy a szövet megfelelő módon legyen feldolgozva, így a gyűrűpárnád ugyanolyan magas minőségű lesz, mint az ékszered. A személyre szabott gyűrűpárna a legjobb módja annak, hogy még inkább sajátoddá tedd ezt az élményt és tovább erősítsd a köteléket az ékszered és a vele összefüggő emlékek között.
Az ékszer párna csomagolás rendelésed mellé ajándék.
12 100 Ft
Details
-
Info
Article No.:
gyuruparna_2
Csomagajánlatok