Jelenleg szeptemberig teljes kapacitásunk betelt, így megrendelést meghatározott időpontokban igazodunk vissza. Legközelebbi visszaigazolás: 2024.06.20. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Oktoberre visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan decemberre tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Lagom arany anyatejes gyűrű
Lagom arany anyatejes gyűrű
456 299 Ft

Lagom arany anyatejes gyűrű

A Lagom Gyűrű a tökéletes egyensúly és harmónia mintaképe, amely a letisztult skandináv design eleganciáját ötvözi a személyes jelentéssel. A gyűrű központi eleme egy 3 mm-es, csiszolt anyatejes kő, amelyet egy ívelt, 5 mm vastagságú arany keret fog közre, elegánsan átmenve egy 3 mm szélességű, kényelmes gyűrűszárra.

Jellemzők

• A központi anyatejes kő csiszolása választható: lehet lapos kaboson vagy domború kaboson, a személyes ízlésed szerint.
• A gyűrűt finoman beállított 36 darab 0.8mm-es gyémánt vagy cirkónia díszíti, tovább emelve az anyatejes kő természetes szépségét.

Személyre Szabás és Kapcsolat

• Ha ez az arany gyűrű elnyerte a tetszésed, és szeretnéd személyre szabni, vagy bármilyen kérdésed van, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hírességek, Akik Viselnék
A Lagom Gyűrű stílusos és finom megjelenésével olyan hírességek kezén is gyönyörűen mutatna, mint Gwyneth Paltrow vagy Miranda Kerr
Ékszer anyaga
14 karátos arany
456 299 Ft
Info
Article No.:
szivor_a
Csomagajánlatok