Csak hajas ékszert szeretnél készíttetni velünk? Használd a HAJCSODA kuponkódot 12.300 Ft kedvezmény igénybevételéhez! A DNS mentes és YID ékszerekre a kuponkód nem vonatkozik.

2024. március 1-4-ig webshopunk korlátozottan elérhető. Kérdés esetén írj nekünk!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Lagom arany anyatejes gyűrű

A Lagom Gyűrű a tökéletes egyensúly és harmónia mintaképe, amely a letisztult skandináv design eleganciáját ötvözi a személyes jelentéssel. A gyűrű központi eleme egy 3 mm-es, csiszolt anyatejes kő, amelyet egy ívelt, 5 mm vastagságú arany keret fog közre, elegánsan átmenve egy 3 mm szélességű, kényelmes gyűrűszárra.

Jellemzők

• A központi anyatejes kő csiszolása választható: lehet lapos kaboson vagy domború kaboson, a személyes ízlésed szerint.
• A gyűrűt finoman beállított 36 darab 0.8mm-es gyémánt vagy cirkónia díszíti, tovább emelve az anyatejes kő természetes szépségét.

Személyre Szabás és Kapcsolat

• Ha ez az arany gyűrű elnyerte a tetszésed, és szeretnéd személyre szabni, vagy bármilyen kérdésed van, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hírességek, Akik Viselnék
A Lagom Gyűrű stílusos és finom megjelenésével olyan hírességek kezén is gyönyörűen mutatna, mint Gwyneth Paltrow vagy Miranda Kerr
Ékszer anyaga
14 karátos arany
Info
Article No.:
szivor_a