Hogy minden ékszert a magas érzelmi értékéhez méltóan tudjunk elkészíteni, készítési időnk viszonylag hosszú. A foglald le most a helyed és rendeld meg ékszered!

A szabadságunk júliusban lesz, így augusztus elejétől vannak szabad helyeink.

Csak hajas ékszert szeretnél készíttetni velünk? Használd a HAJCSODA kuponkódot 12.300 Ft kedvezmény igénybevételéhez! A DNS mentes és YID ékszerekre a kuponkód nem vonatkozik.

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Ciciverzum medál - szoptatási emlék ékszer
Ciciverzum medál - szoptatási emlék ékszer
11 200 Ft

Ciciverzum medál - szoptatási emlék ékszer

Ciciverzum anya-baba ezüst medál
1cm
Láncot külön vásárolhatsz hozzá
Véshető, 1-2.karakter mutat szépem rajta.

Ciciverzum anya-baba ezüst medál egy érzelmes, mégis apró darab, mely az anya és gyermek közötti örök köteléket örökíti meg. A medál a szoptatás természetes szépségét és az anyai szeretet lágy ölelését jeleníti meg, egy apró, 1 cm-es méretben, amely diszkréten simul a viselője nyakához.
Ideális választás azok számára, akik egy apró, de jelentéssel teli ékszerrel szeretnék a mindennapokban az anyaság emlékezetes pillanatait viselni. Egyedi karakterével tökéletesen kiegészíti a mindennapi viseletet, de szép kiegészítője lehet egy esti összeállításnak is.

A medálra véshető 1-2 karakter lehetőséget ad arra, hogy a viselő egy számára fontos betűt vagy szimbólumot örökítsen meg, ezzel még inkább egyedivé téve az ékszert. A finom, kézzel vésett motívum minden darabot különlegessé tesz, így az anya-baba medál nem csak egy ékszer, hanem egy történet, egy érzés hordozója is.

Ez a medál egy olyan nő számára tökéletes, aki értékeli az élet apró csodáit, és aki számára az anyaság a mindennapok inspiráló része, akik nemcsak karrierjükben, hanem anyaként is iránymutatóak, és akiknek stílusuk a természetes eleganciát és a tudatos anyaságot tükrözi.
11 200 Ft
Adatok
Cikkszám:
ciciverzum_t_1
Kiegészítő termékek