Jelenleg augusztusig teljesen tele vagyunk, így megrendelést nem tudunk fogadni. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Mikor újra tudunk megrendelést fogadni, visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan októberben tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Ciciverzum anya baba medál szoptatási emlék ékszer
Ciciverzum anya baba medál szoptatási emlék ékszer
14 800 Ft

Ciciverzum anya baba medál szoptatási emlék ékszer

Ciciverzum anya-baba ezüst medál
1cm
Láncot külön vásárolhatsz hozzá
Véshető, 1-2.karakter mutat szépem rajta.

Ciciverzum anya-baba ezüst medál egy érzelmes, mégis apró darab, mely az anya és gyermek közötti örök köteléket örökíti meg. A medál a szoptatás természetes szépségét és az anyai szeretet lágy ölelését jeleníti meg, egy apró, 1 cm-es méretben, amely diszkréten simul a viselője nyakához.
Ideális választás azok számára, akik egy apró, de jelentéssel teli ékszerrel szeretnék a mindennapokban az anyaság emlékezetes pillanatait viselni. Egyedi karakterével tökéletesen kiegészíti a mindennapi viseletet, de szép kiegészítője lehet egy esti összeállításnak is.

A medálra véshető 1-2 karakter lehetőséget ad arra, hogy a viselő egy számára fontos betűt vagy szimbólumot örökítsen meg, ezzel még inkább egyedivé téve az ékszert. A finom, kézzel vésett motívum minden darabot különlegessé tesz, így az anya-baba medál nem csak egy ékszer, hanem egy történet, egy érzés hordozója is.

Ez a medál egy olyan nő számára tökéletes, aki értékeli az élet apró csodáit, és aki számára az anyaság a mindennapok inspiráló része, akik nemcsak karrierjükben, hanem anyaként is iránymutatóak, és akiknek stílusuk a természetes eleganciát és a tudatos anyaságot tükrözi.
14 800 Ft
Adatok
Cikkszám:
ciciverzum_t_a
Kiegészítő termékek
Csomagajánlatok