Jelenleg szeptemberig teljes kapacitásunk betelt, így megrendelést meghatározott időpontokban igazodunk vissza. Legközelebbi visszaigazolás: 2024.06.20. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Oktoberre visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan decemberre tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Tale of the leaf - Levél alakú 925 ezüst medál csepp anyatejjel
Tale of the leaf - Levél alakú 925 ezüst medál csepp anyatejjel
136 600 Ft ( 107 559 Ft+ÁFA )

Tale of the leaf - Levél alakú 925 ezüst medál csepp anyatejjel

A “Tale of The Leaf” medál egy letisztult eleganciájú, levél formájú darab, melyben egy apró anyatej csepp foglal helyet, mint egy csendes folyó szelíd hulláma. A természet ihlette formatervezés finoman utal az anyaság folytonos ciklusára és a gondoskodás természetes ösztönére. Az ezüst színű medál és a hozzáillő lánc egyszerűsége ellenére figyelemfelkeltő, és szolid módon hordozza az anyaság üzenetét.

Ezt a medált azoknak ajánljuk, akik szeretik a visszafogott szépséget és a szimbolikus értékeket. Ideális lehet egy nyugodt délutánra, vagy akár egy meghitt családi összejövetelre, ahol az apró, de fontos dolgok kerülnek előtérbe. A viselője olyan anya, aki értékeli az élet apró örömeit és a természet adta csodákat, s aki büszkén viseli ezt egy nyakláncon is, mint életének meghatározó részét.
Ékszerváltozat
136 600 Ft ( 107 559 Ft+ÁFA )
Adatok
Cikkszám:
medal10
Kiegészítő termékek
Csomagajánlatok