A Mambrózia DNS-alapú ékszerekről

Igazi ékszerkülönlegességként öltöztesd ünneplőbe a anyatejet. 

Ékszereinkben drágakő helyett a DNS-t tartalmazó anyagokat különleges módon használjuk fel, így azok generációkon át hordozzák mindazt, ami fontos neked!

Az általunk használt konzerválási technológia Magyarországon egyedülálló, világszinten  ritka technológia, emellett a legstabilabb, időtálló, és az anyatej változatos összetételéhez szabott.

Legyen szó az első csepp anyatejről, a kisbabád első hajtincséről vagy fogacskájáról, vagy bármilyen számodra fontos DNS anyagról; ékköveink képesek örökre megőrizni azt számodra.

2015 óta azon dolgozunk azon, hogy ékszered olyan magas minőségbe emeljük, hogy még unokáid is szellemi örökségként tekintsenek az anyatejes táplálásra. 

Akárhányszor előveszitek ezt a csodálatos ékszert, nem csak szavakkal, hanem  példamutatással átadhatod vele mindazt, ami fontos Neked.

DNS ékszer , Anyatejes táplálás, Anyatej, szoptatás, Anytej ékszer Babahaj ékszer Köldökékszer Miu anyatejékszer Manufaktúra

Ez történik Instagramon:

Gyere és kövess minket, hogy lásd az összes story-t

AZ ÖTLET

Elküldöd nekünk, hogy milyen ékszert szeretnél. Ezt kiválaszthatod a webshopunkból is, vagy elküldheted a saját terveid.

 

SZÁLLÍTÁS

E-mailben elküldjük a csomagolási segédletet és a futár elhozza tőled az ékszerhez szükséges DNS-küldeményed.

 

A VARÁZSLAT

Terméktípustól függően 6-8-12 hét alatt, nagy gonddal elkészítjük a kérésed. Ezalatt folyamatosan tájékoztatunk az ékszered készültségi fokáról.

 

UTÁNKÖVETÉS

Minimum 2 évig megőrizzük a DNS-anyagod, így bármikor tudunk egy újabb kiegészítőt készíteni számodra.