Jelenleg októberig a teljes kapacitásunk betelt, így megrendelést meghatározott időpontokban igazodunk vissza. Legközelebbi visszaigazolás: 2024.07.22. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan decemberre tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

 

Minden történet megérdemli, hogy elmeséljék:

Ha több gyermeket szoptattál sok éven keresztül.

Ha felhívtál minden szoptatási tanácsadót, kipróbáltál minden csodaszert, de összeszorított foggal szoptatsz.

Ha nem maradt egy csepp sem.

Ha végre minden a helyére került.

Ha büszke vagy a gyermeked anyjára.

Ha nem tudtál szoptatni, csak fejni.

Ha itt a vége.

Ha több száz órán keresztül szoptattál az első évben.

Ha nem tudtál szoptatni.

Ha donortejet adtál.

Ha hittél abban, hogy a szoptatás ösztönös és igazad lett;

és ha nem lett igazad.

Te mit mesélnél?


A Mambrózia azon munkálkodik, hogy a
z anyatejes, babahajas és vésett ékszerekkel lehetővé tegye az anyák számára, hogy megünnepeljék anyai útjukat. Emléktárgyként kézzelfoghatóvá tesszük a kisgyermekkor által megkövetelt elszántságot és fejlődést - és ünnepeljük az érzelmi közelséget és kötődést.

 Az általunk készített ékszerekben nem csupán a szépség tükröződik, hanem az a mély érzelmi kötődés is, mely az anyaság legfontosabb pillanataihoz kapcsolódik. Legyen szó az első csepp anyatejről, a kisbabád első hajtincséről vagy első kiesett tejfogáról, az ékszereink azért születnek, hogy nagyon szeressék őket.

Ismerkedj meg ékszereinkkel és kezdjük el együtt megtervezni azt az egyedi ékszert, amely örökre megőrzi a te saját, egyedi anyasági utadat.

 

Kiemelt ajánlataink

Az anyatej ékszerek az édesanyák saját anyatejéből készült ékkövet tartalmazó ékszerek, melyek kombinálhatóak, díszíthetőek babahajjal, virágokkal, köldökcsonkkal, vagy bármilyen általad választott anyaggal. Minden Mambrózia ékszer szépsége az aprólékosan megmunkált anyatejes kövekben rejlik. Gondosan, szeretettel és tisztelettel dolgozunk minden darabon, hiszen tudjuk, milyen fontos és személyes emléket képviselnek ezek az ékszerek. Célunk, hogy minden darabunk szépségében is kifejezze azt az érzést, amiért elkészül.