Jelenleg augusztusig teljesen tele vagyunk, így megrendelést nem tudunk fogadni. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Mikor újra tudunk megrendelést fogadni, visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan októberben tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Egyedi ékszerek

Egyedi ékszert tervezni általában nem egyszerű. A megrendelő és a megvalósító számára is különleges időt kell szentelni a folyamatnak, hogy mindenki elégedett lehessen.

Mivel rengeteg teljesen egyedi ékszert készítünk, mindig az volt a célunk, hogy az egyedi tervezést mindenki számára egyszerűvé és kellemessé tudjuk tenni.

Az egyedi ékszereink készítését egy három lépésből álló folyamattá alkottuk, amelyet úgy terveztünk meg, hogy az álmaid ékszereihez vezető utazás legyen.

Az egyedi tervezés ijesztő fogalom lehet, de keményen dolgozunk, hogy minden félelmet és zavart kiűzzünk belőle. 

1. A terv

Először arról kell beszélünk, hogyan szeretnéd ha az ékszereid illeszkedjenek személyes stílusodhoz és ízléséhez.

Szeretnénk neked megadni azokat az ékszereket, amelyekről álmodoztál, ezért sokat kommunikálunk veled, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy pontosan kapod, amit elképzeltél.

Nem tudod pontosan, mit szeretnél? Ez teljesen normális. 

Szeretünk a megrendelőinkkel együtt dolgozni, hogy felfedezzük, mi fogja őket igazán lenyűgözni egy ékszerben. Az út minden lépésénél veled vagyunk.

2. A tervezés

Meg kell, hogy különböztessük az ékszervariációkat és a teljesen egyedi fazonok kialakítását.

"Ékszervariációk"

Amennyiben a kínálatunkban találtál egy ékszert, ami megihletett, akkor azt személyre szabhatod. Változtathatsz a méreten, a díszítésen, véséssel személyre szabhatod, a fém típusát is megválaszthatod.

Ilyen esetben általában kézzel készült rajzokkal és pontos meghatározásokkal segítjük egymás munkáját, a végső tervet pedig rajz formájában elkészítjük. Kérdés esetén a készítés során folyamatképeket küldünk, hogy bizonyos határokon belül változtathass a készítés folyamata közben.

Új fazonok

Új fazonok esetében a Mambrózia csúcstechnológiás számítógépes modellező szoftvert használ, hogy virtuálisan a számítógépben készítsük el a tervet, ha erre szükség van. Ez nemcsak nagymértékben növeli a késztermék pontosságát, hanem lehetővé teszi, hogy még a viasz elkészítése előtt megtekinthesd a dizájnt. Ezzel biztosítjuk, hogy biztos lehetsz benne, hogy pontosan úgy néz ki az ékszer, ahogyan szeretnéd.

Az új fazonok létrehozása magasabb árkategória, mint a kész tervek webshopból történő megrendelése vagy az ékszer variáció kérése.

Elsősorban nagy értékű arany ékszereknél érdemes ezt a módszert választani.

A készítés

 

Miután jóváhagytad a tervet, elkezdjük az ékszer készítését.

Új fazon tervezése esetén nagy pontosságú 3D nyomtatási és marási technológiát alkalmazunk a számítógépes terv viaszmodelljének elkészítéséhez. A tervezés pontosságát ellenőrizzük, az utolsó ékszert pedig öntjük és elkészítjük, hogy viselhető legyen.

Ez a kedvenc része az egyedi ékszerkészítési folyamatunknak, amikor az ékszer megtette a teljes utat az álomtól a valóságig és lám, a kezünkben tartjuk.

Reméljük, hogy ez az írás segít jobban megérteni az egyedi ékszerek tervezési folyamatát.

Ha továbbra is kérdéseid vannak, hívj minket, vagy írj nekünk, hogy megtudd, milyen izgalmas az egyedi készítésű ékszerek készítése és ennek az útnak a megélése.