Jelenleg augusztusig teljesen tele vagyunk, így megrendelést nem tudunk fogadni. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Mikor újra tudunk megrendelést fogadni, visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan októberben tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

anyatej ékszer miu -tán
DROPLET - csepp alakú köves ezüst gyűrű - anyatejes vagy babahajas
118 000 Ft

DROPLET - csepp alakú köves ezüst gyűrű - anyatejes vagy babahajas

A Droplet Gyűrű a finomság és a személyesség esszenciáját ötvözi, csepp alakú tálcájával, amely kifinomultan keretezi az anyatejet vagy babahajat. Az 1,2 cm-es méretű tálca megadja a gyűrűnek azt a különleges érintést, amely egy személyes történetet mesél el.

Jellemzők

• A természet inspirálta csepp forma egyedi szépséget kölcsönöz, miközben a szeretet emlékét őrzi.
• Szettben rendelhető fülbevalóval és medállal, lehetőséget adva egy harmonikus és elegáns szett létrehozására.

Személyre Szabás és Kapcsolat

• Ha szeretnéd személyre szabni a gyűrűt vagy továbbgondolni a design-t, lépj velünk kapcsolatba, és együtt megalkotjuk álmaid ékszerét.

Hírességek, Akik Viselnék
A Droplet Gyűrű tökéletes választás lenne Emma Watson vagy Alicia Vikander számára, akik ismertek letisztult és stílusos megjelenésükről, valamint arról, hogy értékelik az ékszerek mögött rejlő mélyebb jelentéseket.
Ékszerváltozat
118 000 Ft
Adatok
Cikkszám:
droplet_gyuru
Csomagajánlatok