Jelenleg októberig a teljes kapacitásunk betelt, így megrendelést meghatározott időpontokban igazodunk vissza. Legközelebbi visszaigazolás: 2024.07.22. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan decemberre tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Impress Sign Chi-Chi medál - ezüst medál lánc nélkül
Impress Sign Chi-Chi medál - ezüst medál lánc nélkül
42 600 Ft ( 33 543 Ft+ÁFA )

Impress Sign Chi-Chi medál - ezüst medál lánc nélkül

Lapka szemes ezüst nyaklánccal, melynek egyik vagy mindkét oldalára az Általad kért szöveget vagy egyszerűbb grafikát gravírozunk (pl gyermeked első betűit, rajzait, óvodai jelét, stb.).
Méret: 13mm
Rhodiumozott ezüst, arany vagy rozéarany bevonattal is kérheted medálod.
Ha megihletett, szeretnél valamit változtatni, kérdésed van, írj bátran!

Az Impress Sign medál egy modern ékszer, amely tökéletes választás lehet azok számára, akik az ékszereikben is a kreativitás és az egyediség hívei. A letisztult kör alakú lapka egy hordozó, melyre az Ön által választott szöveg vagy grafika kerülhet. A medál kétoldalas gravírozásával nemcsak kifejezheti egyediségét, hanem emlékeit is stílusosan őrizheti meg.
Ez a medál nem csupán egy ékszer, hanem egy önkifejezési eszköz, amely lehetővé teszi a viselő számára, hogy stílusosan közvetítse értékeit, emlékeit és személyes történeteit.


42 600 Ft ( 33 543 Ft+ÁFA )
Adatok
Cikkszám:
stamp15ezust
Kiegészítő termékek
Csomagajánlatok