Hogy minden ékszert a magas érzelmi értékéhez méltóan tudjunk elkészíteni, készítési időnk viszonylag hosszú. A foglald le most a helyed és rendeld meg ékszered!

A szabadságunk júliusban lesz, így augusztus elejétől vannak szabad helyeink.

Csak hajas ékszert szeretnél készíttetni velünk? Használd a HAJCSODA kuponkódot 12.300 Ft kedvezmény igénybevételéhez! A DNS mentes és YID ékszerekre a kuponkód nem vonatkozik.

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Impress Sign Chi-Chi medál - ezüst medál lánc nélkül
Impress Sign Chi-Chi medál - ezüst medál lánc nélkül
34 300 Ft

Impress Sign Chi-Chi medál - ezüst medál lánc nélkül

Lapka szemes ezüst nyaklánccal, melynek egyik vagy mindkét oldalára az Általad kért szöveget vagy egyszerűbb grafikát gravírozunk (pl gyermeked első betűit, rajzait, óvodai jelét, stb.).
Méret: 13mm
Rhodiumozott ezüst, arany vagy rozéarany bevonattal is kérheted medálod.
Ha megihletett, szeretnél valamit változtatni, kérdésed van, írj bátran!

Az Impress Sign medál egy modern ékszer, amely tökéletes választás lehet azok számára, akik az ékszereikben is a kreativitás és az egyediség hívei. A letisztult kör alakú lapka egy hordozó, melyre az Ön által választott szöveg vagy grafika kerülhet. A medál kétoldalas gravírozásával nemcsak kifejezheti egyediségét, hanem emlékeit is stílusosan őrizheti meg.
Ez a medál nem csupán egy ékszer, hanem egy önkifejezési eszköz, amely lehetővé teszi a viselő számára, hogy stílusosan közvetítse értékeit, emlékeit és személyes történeteit.


34 300 Ft
Adatok
Cikkszám:
stamp15ezust
Kiegészítő termékek