Csak hajas ékszert szeretnél készíttetni velünk? Használd a HAJCSODA kuponkódot 12.300 Ft kedvezmény igénybevételéhez! A DNS mentes és YID ékszerekre a kuponkód nem vonatkozik.

2024. március 1-4-ig webshopunk korlátozottan elérhető. Kérdés esetén írj nekünk!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Triplet hármas csepp ezüst anyatejes-babahajas medál

A "Triplet Hármas Csepp" medál a család és az összetartozás szépségét tükrözi egy apró, de kifejező ékszerben. Három csepp alakú medál, melyek mindegyike egy-egy családtag vagy történet elmesélésére alkalmas, a szerettek közötti egyedi kapcsolatot szimbolizálja, anyatejjel és babahajjal megtöltve, hogy megőrizze a gyermekkori emlékeket. A 43 cm hosszú szemes lánc finoman öleli a nyakad, de természetesen kérésre más méretben is elkészítjük. A medál pompát és melegséget áraszt, viselője nőiességét kiemeli.

Ez az ékszer tökéletes választás azoknak az anyáknak, akik szeretnék mindig maguknál hordani a család emlékeit egy kifejezetten elegáns, mégis személyes darab formájában. A nyakláncot viselő anya büszke az anyaság minden pillanatára és értékeli a családjával töltött időt. Ennek az ékszernek a viselése egyfajta örökkévalóság szimbóluma lehet, amely az anyai szeretet és gondoskodás mély érzéseit örökíti meg.
Adatok
Cikkszám:
Triplet_e
Kiegészítő termékek