Jelenleg októberig a teljes kapacitásunk betelt, így megrendelést meghatározott időpontokban igazodunk vissza. Legközelebbi visszaigazolás: 2024.07.22. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan decemberre tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Triplet hármas csepp ezüst anyatejes-babahajas medál
Triplet hármas csepp ezüst anyatejes-babahajas medál
187 400 Ft ( 147 559 Ft+ÁFA )

Triplet hármas csepp ezüst anyatejes-babahajas medál

A "Triplet Hármas Csepp" medál a család és az összetartozás szépségét tükrözi egy apró, de kifejező ékszerben. Három csepp alakú medál, melyek mindegyike egy-egy családtag vagy történet elmesélésére alkalmas, a szerettek közötti egyedi kapcsolatot szimbolizálja, anyatejjel és babahajjal megtöltve, hogy megőrizze a gyermekkori emlékeket. A 43 cm hosszú szemes lánc finoman öleli a nyakad, de természetesen kérésre más méretben is elkészítjük. A medál pompát és melegséget áraszt, viselője nőiességét kiemeli.

Ez az ékszer tökéletes választás azoknak az anyáknak, akik szeretnék mindig maguknál hordani a család emlékeit egy kifejezetten elegáns, mégis személyes darab formájában. A nyakláncot viselő anya büszke az anyaság minden pillanatára és értékeli a családjával töltött időt. Ennek az ékszernek a viselése egyfajta örökkévalóság szimbóluma lehet, amely az anyai szeretet és gondoskodás mély érzéseit örökíti meg.
187 400 Ft ( 147 559 Ft+ÁFA )
Adatok
Cikkszám:
Triplet_e
Kiegészítő termékek
Csomagajánlatok