Jelenleg szeptemberig teljes kapacitásunk betelt, így megrendelést meghatározott időpontokban igazodunk vissza. Legközelebbi visszaigazolás: 2024.06.20. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Oktoberre visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan decemberre tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Támogatás - kéz a kézben

Ismerd meg Mambrózia Sisterhood Kéz-a-kézben programunkat

 

Régóta megfogalmazódott bennünk az a gondolat, hogy valamilyen módon visszajuttassunk abból a sok szeretetből és önzetlen segítségből, amit anyatársainktól kapunk megalakulásunk óta. 


Eddig kifejezetten hozzánk forduló anyákat támogattunk ékszerek formájában, de amióta igazi, hasznot termelő kisvállalkozássá nőttünk, keressük a módját annak, hogy anyagilag is hozzájáruljunk az anyákat és az szoptatást segítő szervezetek támogatásához. 

 

Szeretnénk szervezeteknek támogatást adni, melyet a vásárlóink ajánlanak nekünk.

Ehhez az ajánlóknak szeretnénk ajánlói kódot biztosítani.

Ha ajánló, támogatandó szervezetet képviselő vagy a kezdeményezéshez csatlakozó vállalkozó vagy, vedd fel velünk a kapcsolatot és írj nekünk a mambrozia @anyatejekszer. hu e-mail címre vagy az alábbi adatlapon:

TOVÁBB AZ ADATLAPRA