Jelenleg októberig a teljes kapacitásunk betelt, így megrendelést meghatározott időpontokban igazodunk vissza. Legközelebbi visszaigazolás: 2024.07.22. Amennyiben szeretnél a várólistára felkerülni, nyugodtan küldd be a megrendelésed és ezzel felkerülsz a várólistánkra. Visszaigazoljuk a megrendelésed érkezési sorrendben. Teljesen egyedi, webshopolunkban nem szereplő ékszerterv megrendelést várhatóan decemberre tudunk egyeztetni. Nagyon köszönjük a türelmed!

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

Plusz-egy-csepp

Mambrózia SISTERHOOD

A 2021 évi anyatejes táplálás világnapja zárásaként elhoztuk Nektek Mambrózia Sisterhood Programot.


A program keretében egy Anyatársadnak, akinek anyatejet adtál vagy akitől anyatejet kaptál, készíttess egy plusz gyöngyöt saját ékszered mellé.

 


A Mambrózia Sisterhood Program feltételei:


A program keretében egy teljes árú ékszert kell megrendelned minimum 30.000 Ft értékben. Mielőtt megrendelnéd, ezeket a lépéseket kell megtenned:


1. Az Anyatarsaddal küldj nekünk egy közös fényképet (nem muszáj tudnia, mihez kell, ;) és mi sem fogunk leleplezni, ha megleped) lenti adatlapon. 


2. Válaszul egy kuponkódot kapsz tőlünk, mellyel féláron vásárolhatsz meg rendelésed mellé egy Simple charm ARODNAP gyöngyöt acél maggal*


A két ékszer ugyanabból az anyatejből fog készülni. Személyre szabhatod, hajat, feliratot, stb. kérhetsz bele


*a listaáron feltüntetett összegért ezüst vagy arany mag is kérhető bele. 


Miért éljetek ezzel a lehetőséggel:  


Még elkötelezettebben kiállhatsz amellett, hogy a donor anyatej a legjobb megoldás, ha egy édesanyja nem tudja saját anyatejével táplálni gyermekét!


Gyermeked tejtestvérének is lesz egy olyan ékszere, ami kézzelfogható emléke lesz ennek, hogy minden erőddel kitartottatok az anyatejes táplálás mellett.


Már azzal, hogy anyatejjel tápláltad, a későbbi szemléletét megalapoztad, de erről lesz egy kézzel fogható emléke egy csodás ékszer személyében.
Később egy mindennél személyesebb ékszer összeköti őket.


Nektek fontos, Nekik viszont természetes lesz.

Akárhányszor előveszitek ezt az ékszert, átadhatjátok, miért fontos Nektek az anyatejes táplálás.

Anyatej adó vagy fogadó vagy és szeretnél páros ékszert? 

Regisztrálj