Csak hajas ékszert szeretnél készíttetni velünk? Használd a HAJCSODA kuponkódot 12.300 Ft kedvezmény igénybevételéhez! A DNS mentes és YID ékszerekre a kuponkód nem vonatkozik.

Kérdésed van? Hívj minket! +36303869102

A Mambrózia Manufaktúra - Emlék Ékszer anyatejből hírei, cikkei

Borok, bonbonok, ékszerek és… szoptatás? Igen, ezúttal egy különleges és személyes témát hoztunk nektek Apák napja hetére.

Az élet útjain, a szülőség mérföldkövei között bolyongva sohasem érezzük magunkat egyedül, ha osztozhatunk mások tapasztalataiban. Így találkozhattunk Sziszivel és férjével, Dáviddal, akik a Lajos-Király Manufaktúra tulajdonosai, akik életüket a ribizliből készített finomságoknak szentelik, mint a ribizlibor, a ribizliszörp, és a bonbon. Sziszivel évek óta fő téma az ékszerek és a ribizli. Éppen 3 éve rendelte első anyatejes ékszereit, és azóta számos alkalommal együttműködtünk, mi is nagy örömmel kóstoljuk finomságaikat.

Ma Dávidot kérdezzük apák napja alkalmából, mert az apai tapasztalatokról keveset hallunk, főleg a szoptatás kapcsán.

Az anyatej ékszer az édesanyák saját anyatejéből készült ékszer. Az anyatejes ékszerek egyedi, gyönyörű és a világon immár 20 éve terjedő módja annak, hogy megemlékezzünk életünk ezen különleges korszakáról vagy egyszerűen csak megünnepeljük az anya és gyermeke közötti köteléket.

A normál ékszerekhez hasonlóan bármilyen típust és fazont lehet anyatejes ékkővel készíteni, többek között medálokat, fülbevalókat, gyűrűket és karkötőket.

Minden héten nagy szeretettel mutatok be egy családot, hogy történeteiken keresztül találkozhassunk egymással.

Mindannyian keressük az utat, anyaságunk mérföldkövei között bolyongva nem érezzük magunkat egyedül, ha keresztezzük egymás útját.

Bemutatom Beatrixot, akivel évek óta beszélgetünk, főleg ékszerekről, ezért most felkértem egy interjúra, mert anyai útját kevésbé ismertem.

4-ből 1 anyát érint ez a veszteség.

Október 15-én a vendégbabákról emlékezünk meg a perinatális gyász világnapján.

A mai napon egy interjúval készültünk a számodra Kotán Nikolettával, gyász- és veszteségfeldolgozó szakemberrel a témát illetően.

A szokás, amit minden anya elkezd szoptatás közben - de azt kívánja, bárcsak ne tette volna

Sok édesanya kialakítja ezt a szokást, hogy szoptatás közben az okostelefonját támaszkodik, és később nehezen tud leszokni róla. Íme néhány bevált stratégia, amely segít legyőzni ezt a szokást.

Lehet kézzel anyatejet fejni? Közfelfogás szerint mindenkinél a felszerelés egy mellszívó, azonban megosztom a tapasztalataimat, hátha segítség lesz neked!

Tényleg senki sem gondolná, hogy ezt a medált tejfog díszíti.

Az anyatejes ékszer egy új típusú ékszer, amely egyre népszerűbb. Ezeket a darabokat általában anyatejből, hajjal díszítveés más értékes anyagokbólkészítik.

Újkeletű? Igen!

Hihetetlenül érzelmes és szép? Egyértelműen.

Olvasd tovább és fedezd fel az anyatejes ékszerek mögött meghúzódó történetet – hogyan kezdődött, ki vásárolja meg és miért. Mivel mi, a Mambróziánál nagyon szenvedélyesen foglalkozunk azzal, amit csinálunk, szeretnénk megosztani Veled, hogyan készülnek az anyatejkövek, milyen sokféle az anyatej és hogy ezek a különbségek hogyan eredményezik az egyedi, megismételhetetlen darabokat, amelyeket szakszerűen készítünk kézzel.

Bő két éve kezdtük meg ezt a cikksorozatot, ám valamilyen rejtélyes oknál fogva elnyelte az éter. Ezért most újra megírjuk: kicsit más szemszögből, hátha segítségedre lesz.

Hoppá! Most eszméltünk fel, hogy vagytok itt jó páran, akik még nem ismertek bennünket, ezért úgy gondoltuk, hogy ma bemutatkozunk neked, hátha nem tudsz sokat rólunk vagy többet szeretnél tudni.

A világban sok sok éve készítenek anyatejékszert. Az anyatejes ékszerek kínálata szinte végtelen. Büszkén mondhatom, hogy Magyarországon én voltam az első, aki anyatejes ékszert készített, s azóta rengeteg tapasztalatra tettem szert. 

Ismerd meg, 2015-2016-ben hogyan lettem anyatejékszer készítő! 

Miért olyan sok idő, míg elkészül az anyatej ékszerem, babahaj ékszerem? 

Napjainkaban egyre elterjedtebb az online vásárlás, így sok olyan dologhoz hozzá juthatunk, amiért az internet megjelenése előtt sokat kellett utazni, vagy egyáltalán nem is tudtunk. 

Felgyorsult világban élünk, ahol a polcról leemeljük a kívánt terméket, s már a kézművesek is szűk határidőt vállava egészen egyedi dolgokat készítenek nekünk.

Anyatej ékszer készítés házilag

Akárhányszor beírom a google keresőbe, hogy anyatej, az első keresési ajánlatok között szerepel ezen bejegyzés címe, anyatej ékszer készítés házilag.